Spil Poker Nu

Hver dag logger flere hundrede tusinder ind på deres pokerkonto hos verdens største pokersite, PokerStars, for at spille online poker.

PokerStars udmærker sig ved at have den bedste poker-software på markedet, som ganske enkelt imødekommer stort set alle behov en online pokerspiller måtte have. Det gælder både rent software-teknisk, hvor alle features man kunne tænke sig er integreret i klienten, men bestemt også ift. udvalget af spil, hvor ‘Stars er mere leveringsdygtig i cash games og turneringer end noget andet pokersite i verden i øjeblikket.

Det betyder dog ikke, at der ikke kan være gode grunde til at have en pokerkonto flere steder end hos ‘Stars, og i denne artikel tager vi et kig på nogle af de bedste grunde til at holde et vågent øje med konkurrenterne til verdens største pokersite.

 

Ting du skal holde øje med

Når du vælger dit pokersite, er der en række ting du skal holde øje med, hvis du vil have en god start i pokerrummet. Disse er som følger:

 • Velkomstbonus/poker bonus
 • Rakeback/VIP Program
 • Spiludvalg
 • Trafik

 

Poker bonusser

Det er vigtigt at starte ud med en god poker bonus, og det er det fordi, at du betaler rake til pokersitet hver gang du spiller cash games eller turneringer. Rake udgør kun ganske få procent af puljen i cash games og turneringer, men mange bække små, og får du får set dig om, har du betalt hundredvis af dollars i rake uden du har bemærket det.

Men når du indbetaler penge første gang, får du som regel automatisk sat en “pending bonus” ind på din konto, som udbetales løbende efterhånden som du betaler rake. Det betyder, at du kan få store andele af din rake tilbage via denne bonus, og det kan fungere som et ekstra boost til dine pokergevinster – eller en reduktion af eventuelle tab.

Sørg derfor for at sikre dig, at du tilbydes en god poker bonus med gunstige gennemspilskrav, og hvis du er i tvivl om, hvordan sådan en bonus ser ud, kan du læse mere om poker bonusser her.

 

Rakeback/VIP Program

Bet365_Poker_VIP

Som forklaret i afsnittet herover om poker bonusser, betaler du rake når du spiller poker online, og de mest loyale spillere ender med at betale en del penge i rake igennem deres pokerkarriere hos et givent pokersite. Derfor har de fleste pokersites også et tilbud om rakeback, hvor du kan få dele af din rake tilbage. Dette pakkes ind i forskellige forklædninger, og kaldes forskellige ting som VIP Program, Loyalitetsprogram, cash back eller slet og ret rakeback.

Det er en god idé at læse lidt på pokersitets hjemmeside om deres VIP Program/rakeback-aftale, så du ved hvad der kræves af dig, før du får penge tilbage. Nogle steder opererer man nemlig med et pointsystem, hvor mængden af rake du betaler, afgør hvor meget du får tilbage i procenter.

Her er PokerStars – som vi nævnte indledningsvist som verdens største pokersite – f.eks. ikke det pokersite med den bedste VIP-deal til sine spillere. Det kræver overordentligt meget rake at stige til det højeste trin i VIP programmet, og hvis du ikke er typen som spiller RIGTIG meget poker, kan der være store fordele i at vælge et mindre pokersite som f.eks. bet365 Poker, hvor det er nemmere at komme højere op i rakeback-procenterne.

bet365_poker_bord

bet365 Poker har en ganske udmærket pokersoftware, som er en del af iPoker-netværket, som igen huser flere pokersites der alle “lejer” sig ind på det samme netværk. Det betyder masser af trafik, som er vigtigt for dig. Det kan du læse mere om forneden.

 

Spiludvalg

Nogle pokersites har helt sikkert mere på tapetet end andre. Hos PokerStars kan du stort set spille alle pokervarianter der findes, ligefra Courchevel, 2-7 Triple Draw og Razz til de mere kendte No Limit Hold’em og Pot Limit Omaha.

Sådan er det dog ikke alle steder. Nogle pokersites har primært de mest kendte varianter på plakaten, og det skyldes primært at der ikke er spillertrafik nok, til at holde de andre spil kørende. F.eks. Courchevel er en variant, som kun de færreste kender og spiller, og derfor er det ganske enkelt ikke et spil der er behov for at udbyde, da bordene ofte vil stå tomme hen. Men hos PokerStars har man mange millioner kunder, og i blandt disse kan man lige nøjagtigt finde nok spillere til at kunne tilbyde selv de mest eksotiske pokervarianter.

Spiller du kun Texas Hold’em eller Omaha, kan du frit vælge mellem alle pokersites på nettet, for disse varianter tilbydes over det hele. De tilbydes som sit and goes, multi table tournaments (MTT) og cash games, og du finder dem allevegne.

Dog er der stor forskel på kvaliteten af disse spil, og f.eks. på turneringsområdet kan du støde ind i pokersites, som har et spinkelt udvalg af turneringer. Det skyldes igen at pokersitet måske ikke har nok trafik til at kunne tilbyde store pokerturneringer med svulmende garanterede præmiepuljer, sådan som man f.eks. kan hos PokerStars, men det betyder til gengæld også, at det er nemmere at komme helt til tops i turneringerne. Hvor mindre pokersites måske har 100-300 spillere i en gennemsnitligt MTT, kan man på PokerStars ofte spille med i turneringer med flere end 20.000 spillere, og så giver det sig selv, at vejen til toppen er meget længere. Mange spillere vil ganske enkelt aldrig opleve at vinde en turnering hos PokerStars, hvor chancen er meget større hos pokersites med turneringer som har mindre felter.

 

Trafik

Trafik er super vigtigt, når du skal vælge dit pokersite. Og hvorfor så det? Jo, ser du, hvis der ikke er en jævn trafik af spillere på siden, vil du alt for ofte opleve at skulle vente længe på at finde nogen at spille imod. Derfor er det en god idé, at vælge et af de større pokersites – trafikmæssigt – når du skal vælge site.

Hos PokerScout.com  overvåger man konstant trafikken på alverdens pokersites og poker netværk, og dermed kan alle og enhver gå ind og se, hvor der sker mest netop nu.

Vi har taget et kig på listen som den ser ud netop nu, og her er de mest trafikerede pokersites med dansk licens:

 1. PokerStars (selvstændigt pokersite)
 2. 888poker (selvstændigt pokersite)
 3. iPoker (netværk som huser bl.a. bet365 Poker og betfair Poker)
 4. bwin.party (netværk som huser bl.a. Danske Spil Poker og PartyPoker)
 5. MPN (netværk som huser bl.a. NordicBet Poker)
 6. Unibet (selvstændigt pokersite)
 7. Ongame (netværk som huser bl.a. Scandic Bookmakers Poker)
 8. TonyBet Poker (selvstændigt pokersite)

Alle disse sites har dansk licens hos Spillemyndigheden og tilbyder derfor lovlige og skattefrie pokerspil til sine kunder.

Du kan læse mere om disse sites og skattefri poker her.