Spil Bingo Nu

danske-spil-bingo-580x300

Bingo hos Danske Spil er meget mere end Bingo

Bingo har altid været et hyggeligt fællesspil i foreninger, klubber og andre forsamlinger. Et spil bingo er en perfekt måde at koble af på, da man relativt afslappet stadig kan følge med, selvom spillet kører.

Hos Danske Spil har de gjort meget ud af deres Bingoside, og de tilbyder flere forskellige spil. Der er endda chatværter, som står for at skabe en hyggelig stemning under spillet i Stjernedrys med quizzer og lignende.

I denne artikel gennemgår vi nogle af de muligheder, du har for at spille bingo hos Danske Spil.

Spil bingo hos Danske Spil nu >>

 

Forskellige spil til forskellige priser

jackpot_bingo_spil

Bingo er et hyggeligt spil, som alle kan være med i – ung som gammel. Dette er også gældende på Danske Spil Bingo, hvor der er spil fra 1 kr. pr. plade og op til 30 kr. pr. plade. Du behøver altså ikke at skulle smide de helt store summer for at være med.

I samtlige spil kan du vinde en pulje, hvis du bliver den første spiller med pladen fuld. Gevinsten afhænger af dit indskud og antallet af spillere i spillet. Med flere deltagere vil chancen for at vinde selvfølgelig være mindre, men gevinsten for en sejr vil være større.

Pladen fuld er dog ikke det eneste, du skal holde øje med på din plade. Flere af bingospillene på Danske Spil har nemlig hele 5 vinderchancer. Du kan vinde også på at være den første med 1-4 udfyldte rækker.

Læs også: Spil Casino nu

 

Jackpots i alle spil

Danske Spil tilbyder i skrivende stund 11 bingospil. Alle disse har deres egen jackpot, som udløses, hvis du får pladen fuld med et bestemt antal tal. Antallet af tal, der skal til for at udløse jackpotten, varierer fra spil til spil – og det samme gælder for jackpottens størrelse.

Den dyreste plade, Mega Jackpot, har en jackpot, som ofte er på mere end 100.000 kroner. Hver eneste gang du tager et spil bingo hos Danske Spil, har du altså muligheden for at hente en massiv gevinst. Jackpottens størrelse afhænger selvfølgelig også af, hvor længe siden det er, at den er blevet vundet.

Du behøver faktisk ikke engang at betale penge for at have chancen for at vinde en jackpot. Der er også et gratis bingo spil, der ikke kræver nogen indsats for at deltage i. Alligevel er der altid en jackpot på 1.000 kr.