Registrer gratis Unibet sportsbetting konto og modtag bonus

unibet-pokerIkke nok med at det slet ikke koster en eneste krone, at blive kunde hos Unibet sportsbetting. Så kan du også score dig helt op til 1.000 kr. i skattefri bonus.

De fleste ville garanteret være ganske tilfreds med at kunne oprette en Unibet sportsbetting, uden at de skal have pungen op af lommen for at blive kunde. Men når det så er sagt, så er der kun endnu en god grund til at oprette sig som kunde hos Unibet sportsbetting.

Alle der opretter en konto og bliver ny kunde, de er helt automatisk kvalificeret til at blive belønnet med op til 1.000 kroner skattefrit. I forbindelse med den første indbetaling man laver, når man er registreret som ny kunde.

Grunden til at man kan få op til 1.000 kroner i forbindelse med det første indskud. Det er fordi at Unibet sportsbetting, forkæler alle deres nye kunder med en match bonus på 100 % op til 1.000 kroner.

Når man har modtaget bonussen, er der op til en selv om man vil bruge dem alle sammen på et enkelt væddemål. Eller man vil fordele bonussen over flere væddemål for at mindske risikoen for at tabe pengene.

Der er helt sikkert nok af spil at vælge mellem, da Unibet sportsbetting har et af Europas aller største udvalg af online sportsspil.

Du kan stort set spille på alle slags sportsgrene i verden, så du kan med stor sandsynlighed finde mindst et par stykker du gerne vil investere dine penge på.

Glem heller ikke at alle de penge du kan vinde hos Unibet sportsbetting, de er alle sammen 100 % skattefrie. Fordi at Unibet sportsbetting er godkendt af den danske spilmyndighed.

Hvis du har, bare 10 minutter, så kan du åbne en gratis Unibet sportsbetting konto ved at besøge www.odds.dk, hvor du også kan gøre brug af den super fede bonustilbud, i forbindelse med din første indsats.