PokerStars bonus

Bruger du PokerStars kampagnekode PSP7824, er du automatisk kvalificeret til at modtage en velkomst bonus på 100 % op til $600 ved indsætning af penge. Optjen VPP og spil din bonus fri.

Nogle gange kan det godt være en smule svært, lige at gennemskue hvad det egentlig kræver at spille en poker bonus fri. Der findes forskellige former for poker bonusser på markedet i dag, hvor den mest almindelige form for poker bonus er en pending bonus.

Lav PokerStars konto her!

 

Hvad er en pending bonus?

En pending bonus betyder, at det er en ventende bonus, som bliver udbetalt enten på en gang, eller i små bidder eftersom man lever op til de opstillede bonuskrav. Den form for poker bonus der er mest eftertragtet, er klart den hvor bonussen bliver udbetalt i løbende rater. Her risikerer man nemlig ikke, at man mister hele sin bonus, hvis ikke man når at leve op til bonuskravene. Da man løbende får udbetalt bonussen i små bidder, og dermed får præcis som fortjent, hverken mere eller mindre.

 

Tilbud til nye kunder

Hos PokerStars bliver alle nye kunder, der foretager sit første indskud for ægte penge, tilbudt en lukrativ PokerStars bonus på 100 % op til $600. Det betyder, at de matcher dit indskud med 100 % op til $600, som bliver sat til side på en særlig bonuskonto hos PokerStars. Herfra vil du løbende få udbetalt din bonus i rater af $10 for hver gang du optjener 170 VPP. Man får rent faktisk mulighed for, at få bonus på de første 3 indskud man foretager, op til et samlet beløb på $600. Hvis man ikke ønsker at indskyde $600, første gang man indskyder penge til sin PokerStars konto, så kan man altså vælge at lave et mindre indskud, og stadig opnå fuld bonus på de øvrige 2 indskud.

 

Sådan frispiller du din bonus

Hver gang man spiller poker hos PokerStars for ægte penge, hvor man enten betaler et turneringsgebyr, eller betaler til den samlede rake i cashgame, modtager man x antal VPP, som altså er afgørende for frispilning af din PokerStars bonus. Hver gang du spiller enten Sit & Go eller multi table turneringer, vil du optjene 5.5 VPP for hver $1 du betaler i turneringsgebyr. Det er lidt en anden sag, når og hvis du spiller cashgame, da antallet af VPP man optjener, beregnes ud fra hvor mange der sidder ved bordet, og hvor mange der er plads til ved bordet. Der er nemlig forskel på om man sidder ved et pokerbord hvor der er plads til 8 eller flere. Eller man sidder ved et pokerbord hvor der er plads til 7 eller færre. Udover skal man også huske på, at den samlede rake pr. hånd udløser x antal VPP, som skal deles mellem de aktive pokerspillere ved bordet.

Sidder man ved et pokerbord i cashgame hos PokerStars, hvor der er plads til 8 spillere eller mere. Vil bordet optjene 8.5 VPP pr. $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd. Sidder der eksempelvis 8 spillere ved bordet der har fået kort, vil de 8 spillere skulle dele de 8.5 VPP der er optjent i hånden pr. $1 i rake.

Sidder man ved et pokerbord i cashgame hos PokerStars, hvor der er plads til 7 spillere eller færre. Vil bordet optjene 5.5 VPP pr. $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd. Her gælder samme regler for deling af de VPP der bliver optjent til bordet, for hver $1 der bliver indsamlet i rake.

Dog er der lidt andre regler, når man spiller microstake cashgame hos PokerStars. Her bliver der tildelt følgende antal VPP pr. $1 der bliver indsamlet i rake pr. hånd hvilket der kan læses mere om hos PokerStars.

 

Godt at kende sit eget niveau

Hvis man kender sig eget niveau, og hvor meget tid man kan ligge i pokerspillet pr. dag, kan man nogenlunde hurtigt danne sig et indtryk af hvor meget det kræver af en for at kunne spille sin PokerStars bonus fri. Det hele afhænger naturligvis af hvor mange borde du kan spille på, på samme tid, og hvor højt et niveau du spiller på. Samt hvor mange timer du kan overkomme at spille poker om ugen.

Du har i alt 180 dage fra dit første indskud, til at spille din PokerStars bonus fri. Det skal du naturligvis have med i dine beregninger, når du skal vurdere hvor stor en bonus du kan nå at spille fri. Spiler du eksempelvis $55 Sit & Go turneringer, skal du spille færre antal Sit & Go turneringer for at spille din bonus fri, end hvis man spiller $11 Sit & Go turneringer. Antallet af VPP man skal optjene er det samme, uanset hvor stor bonus du går efter, og hvor højt niveau du spiller på. Man skal altid optjene 17 gange VPP i forhold til bonusbeløbet man går efter.

Du kan oprette dig som PokerStars kunde via linket i toppen af denne artikel, hvor du ved brug af PokerStars henvisningskode PSP7824, kan modtage op til $600 i PokerStars bonus. Det er gratis at downloade PokerStars softwaren, som både er kompatibel med Mac og “normale” computere.