Om

Strip poker har været spillet i tusinde år men online poker i den form der kendes i dag blev først opfundet omkring år 2000 og den meget store interesse for spillet kom i år 2003 efter at amerikaneren Chris Moneymaker for et indskud på $44 vandt en billet til verdens største turnering WSOP hvor han løb af med sejren og 2.5 millioner dollars.

Det var starten på en fantastisk udvikling for online poker idet at Chris Moneymaker var indbegrebet på den amerikanske drøm hvor alt er muligt. Amerikanerne flokkedes til de virtuelle borde og er i dag den nation med ubetinget fleste online poker spillere. Det anslås at mere end 10 millioner folk fra USA spiller poker på nettet mens den største gruppe af spillere fra et EU land kommer fra England med anslået 1.8 millioner spillere.

I Danmark spiller mere end 300.000 poker på nettet hvilket gør at sporten efterhånden må betegnes som en folkesport. Man behøver ingenlunde at investere store summer for at spille online poker da de enkelte pokerrum har massevis af turneringer som enten er gratis eller har et lavt indskud. Det samme gør si gældende ved spil om penge hvor man kvit og frit kan bruge softwaren og de gratis borde eller man kan spille for meget lave beløb på de rigtige pengeborde.

I takt med at flere og flere danskere har taget internetpoker til sig er der også opstået et behov for litteratur og materiale om poker. Denne blog vil fortrinsvis handle om poker bonus tilbud, poker rakeback aftaler og gode turneringer på nettet. Jeg håber læserne vil gøre brug af nogle af de mange gode tilbud der rent faktisk findes og især er det danske pokerrum Classic Poker et anbefalelsesværdig sted at spille online poker.