FC København møder Esbjerg FB

fck-logoStåle Solbakken er tilbage i FC København og sammen med Byens Hold, så tager han i dag imod de forsvarende pokalmestre fra Esbjerg. Det er næsten en dansk udgave af Super Cup’en, som man kender den fra andre lande.

Ståle har været meget ombrust. Han har sågar været nævnt som dansk landsholdstræner-emne, når Morten Olsen stopper efter VM. Respekten er enorm for den norske træner, og det selvom han ikke havde den store succes efter han forlod FC København. Alle i hovedstaden – og resten af Danmark – husker hvordan han stod i spidsen for et københavnsk hold i deres storhedstid. Man håber naturligvis på en mental fordel ved at bringe ham og minderne tilbage til Parken. Måske kan han endda gøre det samme som dengang…

Ståle Solbakken selv mener, at eftermiddagens opgave mod Esbjerg bliver en meget vanskelig opgave. Han udtaler, at esbjergenserne har meget X-factor, og at han forventer et meget tæt opgør. Det er klassisk trænersnak – bortset fra X-factorsammenligningen – så mon ikke han håber/forventer 3 points fra kampen, hvis man går ind bag facaden.

FC København er på vej op i tabellen efter sejren over Viborg. I øvrigt for første gang i sæsonen. Holdet er blandt de bedste herhjemme, hvis ikke dét bedste, så det er fortsat urealistisk at tro på, at FC København ender udenfor medaljerækken. For at komme op på pladserne, der giver ædelt metal, så skal der nogle points på kontoen og det kan meget vel komme mod et Esbjerghold i småkrise.

Esbjerg er gået helt i stå efter en flot start. Det har ledelsen også bemærket, og efter at have sikret sig kvalifikation til Europa League, så gik man da også ud på transfermarkedet og var særdeles aktiv. Mohammed Fellah, Mushaga Bakenga og Ryan Johnson Laursen blev indskrevet i truppen og så var man klar til Europa League – troede man… For man glemte at skrive Fellah på holdkortet, da man indsendte det til UEFA og han er derfor ikke spilleberettiget. I Superligaen har man lov til at benytte alle 3, men også her er Fellah ude med en skade… Så 2 forstærkninger er det blevet til, der er brugbare til i dag.

Dagens opgør er et FCK-hold, der efter en langsom start måske er kommet i gang mod et Esbjerg-hold, der efter en lynstart er gået i stå… Det er diametrale modsætninger og det bliver spændende at se, hvem der trækker det længste strå.

Tror du på, at hjemmeholdet fra FC København viser mesterskabsklassen fra sidste år og snupper sejren, så kan du få 1.71 hos MermaidBet netop nu.

Hvis du mener at lidt frem og lidt tilbage for begge hold nok betyder, at det ender i en uafgjort i dag, så er det Tipico, du skal ringe til. De tilbyder odds 4 for krydset.

Tænker du derimod, at Esbjergs forstærkninger er nok til at hjælpe dem ud af krisen, så får du flotte odds 5.50 – ligeledes hos Tipico. Se eksperttips for denne kamp her

Uanset hvem du vælger, så er det Canal 9, du skal tænde for, for at se kampen – med mindre du vil fejre den flotte efterårsdag med en tur i Parken. Det er klokken 17:00, at spillerne går på banen og dommeren fløjter kampen i gang.

God fornøjelse med “Den Danske Super Cup” 🙂