Bliver Bendtner udtaget til EM-kval kampe?

nordicbetI september måned er det atter tid til, at det danske fodboldlandshold skal i aktion med de kampe, som er lige vigtigere end træningskampene. Danmark skal forsøge at spille sig til EM 2016, og det skal gøres, når de første modstandere hedder Tyrkiet og Armenien. Til disse kampe er Danmark hårdt ramt på angriberposten, og det betyder, at Nicklas Bendtner måske alligevel kan blive aktuel for landsholdet.

Morten Olsen har ellers tidligere udtalt, at han ikke er interesseret i at udtage en Bendtner, der ikke er i kampform, men måske den kære landstræner alligevel kan blive tvunget til at udtage Bendtner.

 

Odds på om Nicklas Bendtner bliver udtaget her —>

 

Faktum er nemlig, at Morten Duncan Ramussen er skadet, mens Simon “Makienok” Christoffersen har meldt afbud pga. bryllup. Det efterlader Andreas Cornelius, som ikke har været så skarp på det seneste, og så efterlader det også, Nicki Bille, Ronnie Schwartz og Lasse Vibe.

Er det spillere, som Morten Olsen er villige til at satse på, når han i morgen udtager sin trup til landsholdet?

NordicBet mener, at chancen for at Bendtner kommer med, er blevet større, men oddset er stadig meget højt på, at Bendtner bliver udtaget til kampene.

“Det er næsten en måned siden, at Morten Olsen meldte Bendtner ude til de kommende landskampe, men der er jo sket en del siden. Bendtner har langt om længe fundet sig en god klub, hvor han har trænet på højt niveau i en uges tid, og er han i så god form, som meldingerne går på, så kan han blive rigtig svær at komme udenom, når de bedste alternativer ikke er til rådighed. Vi har tidligere set, at en Bendtner på 70-80 pct. stadig er et særdeles godt aktiv på landsholdet”, lyder det i en pressemeddelelse fra Oddssætter Tonni Munk Jensen hos NordicBet.

Oddset på Nicklas Bendtner er lige nu:

Udtages Nicklas Bendtner til landskampene mod Tyrkiet og Armenien?

Ja – Odds 3.55.

Nej – Odds 1.25.